De jaarlijkse najaarswandeling NPC vond wat later plaats dan gepland, namelijk op 29 september j.l.
We hielden ons hart vast, want het was al vele dagen regenachtig weer met vaak heftige buien. Toch meldde zich een groot aantal Pointer liefhebbers rond 10.45 uur, die gewoon het slechte weer trotseerden.
Tijdens de koffie met appeltaart en slagroom regende het nog flink, maar toen we het Duin op gingen was het droog en bleef het droog! De weergoden waren ons goed gezind. 
Met deze groep diehards hebben we een heerlijke wandeling gemaakt, de honden hebben als gebruikelijk weer het vuur uit hun schenen gerend. En wij hebben kunnen genieten van hun capriolen.
 
 
Na ruim een uur kwamen we weer terug bij ons vertrekpunt en hebben nog een poos gezellig nagepraat, onder het genot van hartige hapjes en Rosé met bubbeltjes. 
Het was een heel gezellige en sportieve dag met enkele nieuwe gezichten, die zich omringd door zoveel Pointers, erg op hun gemak voelden. En verzekerd van de toezegging dat we begin Januari onze ‘snert’wandeling zullen houden, keerde iedereen tevreden met veel zand aan schoenen en laarzen huiswaarts.