INSCHRIJVING VOOR DE BRITSE STAANDE HONDENSHOW IS GEOPEND!

Eindelijk is het weer zo ver. De Nederlandse Pointer Club kan na twee jaar pauze haar leden eindelijk weer oproepen om in te schrijven voor de Kampioensclubmatch van 21 mei a.s. in Apeldoorn. Een mooie gelegenheid voor Pointer liefhebbers om elkaar weer eens te ontmoeten om het laatste nieuws over Pointers met elkaar uit te kunnen wisselen.

Het leukste is natuurlijk als iedereen aan de clubmatch mee zou doen en zijn/haar Pointer aan de keurmeester en het publiek te tonen. Alle Pointers met stamboom, die ingeschreven staan in een erkend Stamboek (NHSB, LOSH, LOI, LOF, BEK, JR etc etc) kunnen inschrijven in een categorie, zoals op het inschrijfformulier staat aangegeven.

De keurmeester is Mevrouw Leen van Genechten uit België, keurmeester voor o.a. alle Britse Staande Honden rassen.
Begripvol en behulpzaam, als het gaat om het showen door minder geroutineerde 'handlers' zoals ik.....

De link om het inschrijfformulier te downloaden is:

Britse Staande Hondenshow

Je kunt het formulier per hond invullen en verzenden (blauwe 'knop' rechtsonder) en dan ontvangt verzender direct een e-mail bevestiging om nogmaals het formulier te kunnen controleren. Als dat oké is, dan kan dezelfde e-mail doorgestuurd worden.

 

Mocht je moeilijkheden ondervinden met de invulling van het inschrijfformulier, download het dan en vul alle gegevens met duidelijk handschrift in, scan het inschrijfformulier of maak een foto, en mail het dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., clubmatch commissie, en zij zal voor verdere inschrijving van betreffende Pointer zorgen. Voor assistentie/vragen kunt u ook bij haar terecht: 06.52282515

We hopen dat we eindelijk na twee jaar weer velen van u mogen begroeten op onze Clubmatch om het mooie terrein van de Kynologenclub in Apeldoorn. Bezoekers, familieleden en alle Pointer liefhebbers en geïnteresseerden zijn van harte welkom!
We maken er een prachtige dag van!

TOT ZIENS OP DE CLUBMATCH !

Ilona Joustra, Voorzitter NPC
06.20422770

p.s.
we zijn nog naarstig op zoek naar een schrijver/schrijfster voor de keurverslagen keurmeester en ook zijn we nog op zoek naar een goede fotograaf. Mocht u zelf niet meedoen met showen, maar wilt u ons wel vrijblijvend helpen met deze oproepen: GRAAG!