∗20 mei 1952     ✝︎24 juli 2022

PAARDEN, MIJN PASSIE

Zo begonnen steevast haar vele enthousiaste Facebook berichten over de grote successen met haar paardenfokkerij.
Enkele namen, die ik mij herinner, zijn o.a. Quirine en Junior de Pomme, maar er zijn nog veel meer namen, die in dit beroemde rijtje thuishoren.
Ook in de Pointerfokkerij heeft Leneke zich niet onbetuigd gelaten en heeft via de Nederlandse Pointer Club met haar van oorsprong Franse teef Eléa de la Garenne d’Armagnac tweemaal een nestje gefokt evenals met de dochter van Eléa, Marguerite.
Leneke heeft eveneens succesvol jarenlang haar Hondenhotel Zwanenburg geleid. Wat Leneke ook aanpakte, zij deed dat met veel passie en professionaliteit.
Leneke is een aantal jaren ziek geweest, maar ze klaagde nooit. Bleef altijd optimistisch, dapper vechtend tegen het onvermijdelijke. Dat slechte bericht bereikte ons 27 juli j.l. Wij zijn zeer verdrietig en zullen haar enorm gaan missen.
Rust in vrede lieve, lieve Leneke

Namens het Bestuur Nederlandse Pointer Club
Ilona Joustra, Voorzitter

Over de NPC

De doelstelling van de NPC is om Liefhebbers van de Pointer nader tot elkaar te brengen, om de liefhebberij voor het ras in Nederland te bevorderen en om de kwaliteit van het ras te veredelen. Wilt u hier onderdeel van uitmaken, kijk dan snel hoe u lid kunt worden. Meer informatie hierover kunt u hier vinden. 

Contact

Neem contact met ons op. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. We zullen uw mail dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.