Beste bestuursleden, beste Pointer vrienden,

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van j.l. zondag werd ik na de pauze toegesproken door Theo Kerklaan en al vlug bleek wat de strekking van zijn speech was:

“….wij hebben als bestuur samen met goedkeuring van de leden NPC gemeend, Wim en Ilona Joustra te benoemen tot Erelid van de Nederlandse Pointer Club!”

Dit was een totale verrassing en geheel perplex en ontroerd kreeg ik een prachtig aandenken overhandigd: een bronzen patrijspoort met spiegel en op de spiegel de afbeelding van een voorstaande Pointer met de woorden: aangeboden door de Nederlandse Pointerclub, bij benoeming tot ereleden Wim en Ilona Joustra !

De overhandiging werd kracht bijgezet door een saluut op bijbehorende scheepshoorn ter bevestiging van de benoeming tot erelid van Wim en mij.

BESTUUR en POINTERVRIENDEN, heel erg hartelijk bedankt voor deze overweldigende hulde!

Wim en Ilona Joustra

 

Over de NPC

De doelstelling van de NPC is om Liefhebbers van de Pointer nader tot elkaar te brengen, om de liefhebberij voor het ras in Nederland te bevorderen en om de kwaliteit van het ras te veredelen. Wilt u hier onderdeel van uitmaken, kijk dan snel hoe u lid kunt worden. Meer informatie hierover kunt u hier vinden. 

Contact

Neem contact met ons op. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. We zullen uw mail dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.