Als eigenaar van een Pointer wil je op zeker moment wel eens weten of je hond een mooie vertegenwoordiger van het ras is. Zelf ben je best tevreden over hoe hij er uit ziet. Van mensen op straat hoor je ook dat hij mooi is en ook de fokker wil graag dat je een keer je hond laat ‘keuren’ door een keurmeester. Soms heeft de fokker dit zelfs opgenomen in de afspraken die je met de fokker maakte toen je je Pointer kocht. Maar is een kenner van je rashond het daar mee eens? Wie met deze vraag speelt, kan voor het antwoord terecht op een hondententoonstelling of (kampioenschaps)clubmatch.

 

 

Over de NPC

De doelstelling van de NPC is om Liefhebbers van de Pointer nader tot elkaar te brengen, om de liefhebberij voor het ras in Nederland te bevorderen en om de kwaliteit van het ras te veredelen. Wilt u hier onderdeel van uitmaken, kijk dan snel hoe u lid kunt worden. Meer informatie hierover kunt u hier vinden. 

Contact

Neem contact met ons op. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. We zullen uw mail dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.