pupbemiddeling@nederlandsepointerclub.nl

Om fokkers en geïnteresseerden in een zo vroeg mogelijk stadium inzicht te geven in geplande nestjes wordt van de fokkers gevraagd mee te werken aan de volgende stappen:

 1. Enige tijd het liefst twee maanden voor de verwachte loopsheid van de teef wordt een melding gedaan van de fokplannen, waarna deze onder de knop verwachte nesten op de website vermeld zal worden. De melding is voorzien van de volgende kopieën:
         - HD afschrift(en)
         - Stambomen
         - Indien van toepassing werkkwalificaties 
         - Éen exterieuruitslag 
 2. Optioneel foto van de beoogde ouderdieren.
 3. Maximaal 3 weken na de dekking volgt de dekmelding waarna de dekmelding op de website gepubliceerd zal worden onder de knop Verwachte Nesten
 4. Maximaal 10 dagen na de geboorte van de pups volgt de geboorte melding waarin het aantal pups, kleur en geslacht en beschikbaarheid beschreven worden  waarna de geboorte van de pups op de website gepubliceerd zal worden onder de knop Beschikbare Pups
 5. Optioneel foto’s van moeder en pups

Wekelijks of indien eerder van toepassing meldt de fokker de beschikbaarheid van pups waarna de melding op de website geactualiseerd zal worden

Vermelding op de website en pupbemiddeling is uitsluitend voor leden die minimaal één jaar lid zijn van de N.P.C en voor combinaties die voldoen aan het BWG van de RvB en het VFR van de N.P.C. Deze vermelding en bemiddeling is gratis.

Wij verzoeken u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Dit komt bij de secretaris terecht die ervoor zal zorgen dat de aankondiging op de site en op facebook geplaatst zal worden. 

PUPINFORMATIE

pupbemiddeling@nederlandsepointerclub.nl

Om fokkers en geïnteresseerden in een zo vroeg mogelijk stadium inzicht te geven in geplande nestjes wordt van de fokkers gevraagd om het volgende formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Sleep en drop bestanden hier of Browse
Het uploaden van stambomen is verplicht

 

 

Over de NPC

De doelstelling van de NPC is om Liefhebbers van de Pointer nader tot elkaar te brengen, om de liefhebberij voor het ras in Nederland te bevorderen en om de kwaliteit van het ras te veredelen. Wilt u hier onderdeel van uitmaken, kijk dan snel hoe u lid kunt worden. Meer informatie hierover kunt u hier vinden. 

Contact

Neem contact met ons op. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. We zullen uw mail dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.