Herplaatsers

Ipon du Mas du Zouave, 5- jarige Pointer Reu.

Ipon is een aanhankelijke en sportieve hond die houdt van rennen, zwemmen en met ballen spelen. Hij is zachtaardig en gaat het liefste problemen uit de weg. Uiteraard is zijn grootste passie jagen (is daar ook voor opgeleid). Hij is goed afgericht en kent alle commando’s. Zijn wil om te jagen is, zoals je van een pointer mag verwachten, erg groot.

Reizen met de auto vindt hij spannend en is niet zijn grootste liefhebberij. Hij gaat wel mee, maar gaat dan het liefst zo plat mogelijk op de bank liggen en verroert zich niet. Hij leeft op het moment in de kennel, maar Ipon kan ook zonder problemen in huis. Hij is dat ook gewend.

Ipon zoekt een gouden mandje, bij actieve mensen. Kinderen vanaf een leeftijd van 6 jaar vindt Ipon geweldig , maar kleinere kindjes is hij niet gewend. Andere huisdieren zoals honden en katten zijn geen enkel probleem.

Indien u denkt een geschikte baas te kunnen zijn voor de lieve Ipon, neem dan rechtstreeks contact op met zijn huidige eigenaar op het tel nummer :06-43005500

email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.