Het jaar is nauwelijks begonnen en er wordt achter de schermen alweer hard gewerkt aan het organiseren van diverse evenementen. Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen, dat de Kampioensclubshow 2024 plaats zal vinden op zaterdag 8 juni a.s. Dit jaar zijn wij wederom te gast bij : Kynologenclub Apeldoorn Polderweg 5 7327 GX Apeldoorn

De clubshow is bij uitstek de gelegenheid om uw Pointer eens in een ongedwongen sfeer te laten beoordelen door een keurmeester die gespecialiseerd is in het ras Pointer. Wij zijn heel blij dat Mevr. Winnie Beuchert Larsen uit Denemarken toegezegd heeft onze Pointers te willen keuren. Zij zal alle tijd nemen om ook de honden van de minder ervaren “exposanten” te beoordelen.

Aan het einde van de dag zal de BESTE HOND gekozen worden en die verdient daarmee eeuwige roem met de titel “Clubwinnaar 2023”. Voor iedere deelnemende hond is er een keurrapport, certificaat en een aandenken aan deze dag. Ook zijn er speciale wisseltrofeeën te verdienen. Kijk hiervoor op onze website voor meer info. Misschien kunt u aan het einde van de keuring wel zo’n mooie trofee voor een jaar mee naar huis nemen!

Op het terrein zullen diverse standhouders aanwezig zijn waar u van speelgoed, hondensnacks tot een unieke nieuwe hondenriem kunt aanschaffen. In de foyer en op ’t terras kunt u terecht voor een hapje en een drankje.

Wij kijken er naar uit om u en uw Pointer op deze geweldige dag te ontmoeten. Inschrijven en betaling via : www.onlinedogshows.nl Meer info via : www.gordonsettervereniging.nl/BSH

 

Over de NPC

De doelstelling van de NPC is om Liefhebbers van de Pointer nader tot elkaar te brengen, om de liefhebberij voor het ras in Nederland te bevorderen en om de kwaliteit van het ras te veredelen. Wilt u hier onderdeel van uitmaken, kijk dan snel hoe u lid kunt worden. Meer informatie hierover kunt u hier vinden. 

Contact

Neem contact met ons op. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. We zullen uw mail dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.