Wil je graag in contact komen met andere mensen die aan dezelfde verslaving lijden....namelijk Pointermania.... dan moet je razendsnel lid worden van de Nederlandse Pointer Club!

Wij vinden het leuk om samen op Pointerwandeling te gaan, je weet niet wat je ziet als er een zo'n bende Pointers losgaat. Na de wandeling sluiten we gezellig af met een hapje en een drankje en de laatste Pointerweetjes.

Een gezellige clubmatch is er ieder jaar en hier kan je in een rustige sfeer kennis maken met de wereld van het showen, wie weet wordt jouw Pointer onze volgende Clubwinner?

En last but not least, de Pointer is een jachthond. Heer en meester op de grote vlakten gespecialiseerd in het vinden en voorstaan van patrijs en fazant. Tijdens een veldwedstrijd beoordeelt de keurmeester of de Pointer in "rastypische stijl" jaagt. De Pointer moet met snelheid en hoge kophouding tegen de wind in wild (patrijs of fazant) lokaliseren, het wild voorstaan om het dan samen met de voorjager te laten opvliegen waardoor een "punt" geclaimd kan worden....

We zijn er trots op ieder jaar een aantal veldwedstrijden te kunnen organiseren en jij kan daarbij zijn om dit spektakel van op de eerste rij te volgen! Misschien krijgen jij en je Pointer de smaak wel te pakken.... Maar wees gewaarschuwd, als je er éénmaal van geproefd hebt ben je verslaafd! 

Ik meld me aan als nieuw lid

Hiermee verplicht ik mij om de contributie voor dit lopende jaar over te maken op de rekening van de Nederlandse Pointer Club: 

IBAN NL54INGB0001930900
 
BIC INGBNL2A

De contributie voor leden bedraagt € 30 per kalenderjaar (1 januari - 31 december).
Voor buitenlandse leden bedraagt de contributie € 35 per kalenderjaar.
Gezinsleden kunnen lid worden voor € 8,50 per kalenderjaar.
 
U krijgt als lid ieder jaar in januari een digitale factuur. Deze dient vòòr 1 maart betaald te zijn.

Over de NPC

De doelstelling van de NPC is om Liefhebbers van de Pointer nader tot elkaar te brengen, om de liefhebberij voor het ras in Nederland te bevorderen en om de kwaliteit van het ras te veredelen. Wilt u hier onderdeel van uitmaken, kijk dan snel hoe u lid kunt worden. Meer informatie hierover kunt u hier vinden. 

Contact

Neem contact met ons op. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. We zullen uw mail dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.