Naam Adres Plaats/land Kennelnaam E-mail
         
Mevr. B. van de Brink Ooiweg 35 7312 AK  Apeldoorn   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr. R. Campfens Hoogsdenhof 44  5301 ZB  Zaltbommel     Of The Medlar Tree     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. C. De Coninck Pottershoek 11b  9185       Wachtebeke (BE)     Rey Alegria's Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr. L. van Essen Industrieweg 27 4731 SB  Oudenbosch Quodian's Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr. M. Holwerda Foarwei 116 9104 CA Damwâld Záruka’s Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. K. Hoogveld Prinsstraat 10 6924 AZ  Loo (GLD) Van Angeroyen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr. I.M.J. Joustra-Vermoolen    Lange Zijde 60 2461 AW  Zevenhuizen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. H. Pol Sportweg 40 8313 AR  Rutten Dansk Dynasty Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr. M. Verharen Kerkstraat 24 5101 BC  Dongen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. M. Vermaesen Nootweg 54 1231 CW  Loosdrecht Off Flying Free Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
         

 

 

 

Over de NPC

De doelstelling van de NPC is om Liefhebbers van de Pointer nader tot elkaar te brengen, om de liefhebberij voor het ras in Nederland te bevorderen en om de kwaliteit van het ras te veredelen. Wilt u hier onderdeel van uitmaken, kijk dan snel hoe u lid kunt worden. Meer informatie hierover kunt u hier vinden. 

Contact

Neem contact met ons op. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. We zullen uw mail dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.