Op dinsdag 14 november 2023 vindt de Kennistour Wegwijs voor de (beginnende) exposant plaats. De spreker voor deze avond is mevrouw (Erna) Upmeijer. De lezing begint om 20.00 uur in Woudenberg (Schimmel1885). Mede dankzij onze partner Royal Canin kunnen we deze kennistour tegen een aantrekkelijk tarief aanbieden (19,50 EUR per persoon).

'Wegwijs voor de (beginnende) exposant - Erna Upmeijer - 14 november 2023
Als je een hondenshow of tentoonstelling bezoekt dan zie je allemaal exposanten hun hond voorbrengen in de showring.
Maar hoe werkt dat dan precies op een show? Waar let een keurmeester op als hij jouw hond beoordeelt? En hoe kun jij daar zelf samen met je hond voor zorgen dat je jezelf en je hond optimaal presenteert? De voorbereiding, volg ik wel of geen ringtraining? Hoe schrijf je in? In welke klasse schrijf je in? Wanneer ben ik klaar? Moet ik wachten op uitslagen? Waar vind ik de uitslagen? Moet ik verkregen titels aanvragen? Wat moet ik meenemen naar een show? Mogen kinderen deelnemen? Moet ik de hond wassen en zo ja, wanneer dan? Wat zijn de tentoonstellingsregels en waar vind ik die?
Een avondvullend programma over allerlei onderwerpen betreffende de  hondententoonstelling.
Aanmelden via www.houdenvanhonden.nl/kennistour

Over de NPC

De doelstelling van de NPC is om Liefhebbers van de Pointer nader tot elkaar te brengen, om de liefhebberij voor het ras in Nederland te bevorderen en om de kwaliteit van het ras te veredelen. Wilt u hier onderdeel van uitmaken, kijk dan snel hoe u lid kunt worden. Meer informatie hierover kunt u hier vinden. 

Contact

Neem contact met ons op. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. We zullen uw mail dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.