In de gemeente Staphorst is een fantastisch hondenlosloopgebied van 9 ha aangelegd waar honden het hele jaar door los mogen rennen, zwemmen en ravotten. Het grote voordeel van dit losloopgebied is dat het echt helemaal is ingericht op loslopende honden.                                                                                   
Het is volledig omheind (hek is 1.50 meter hoog) en daarmee ook geschikt voor (jonge) honden die nog wat moeite hebben met komen. Er zijn wandelpaden, een zwemvijver met strandje en bankjes. Bijzonder en uniek aan dit losloopgebied is dat onaangelijnd/loslopen hier verplicht is!

Parkeren kan gratis op de parkeerplaats aan de Kampweg 7715 PM in Punthorst. Vanaf de parkeerplaats loop je direct het losloopgebied in.                                                             
De paden in dit losloopgebied zijn niet verhard en daardoor minder geschikt voor rolstoelgebruikers.

We hopen op een goede opkomst. Ook (nog) niet leden zijn welkom ;-)   
Graag opgeven van deelname en hoeveel personen bij het secretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke Groet,
Marjan 
 
Secretaris Nederlandse Pointer Club

Over de NPC

De doelstelling van de NPC is om Liefhebbers van de Pointer nader tot elkaar te brengen, om de liefhebberij voor het ras in Nederland te bevorderen en om de kwaliteit van het ras te veredelen. Wilt u hier onderdeel van uitmaken, kijk dan snel hoe u lid kunt worden. Meer informatie hierover kunt u hier vinden. 

Contact

Neem contact met ons op. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. We zullen uw mail dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.